Новини

Събития, нови партньорства, новини от студентския свят и ЕЛСА новости.

30 ГОДИНИ ЕЛСА БЪЛГАРИЯ

Честит 30-ти рожден ден, ELSA Bulgaria!
По случай навършването на 30 години от създаването на организацията (1990 г.-2020 г.) ELSA Bulgaria започва своя проект, в който ще информира своите членове за историята и развитието на организацията досега – чрез качване на документи, клипчета с алумните и още много други изненади! 🙂

Времето наистина лети… Представяме ви списанието на ELSA “Synergy” от 1993 г., на чиято корица е нашият любим Софийски университет! 
“Synergy” е списанието на членовете на ELSA, от което два пъти годишно се издават и разпространяват около 10 000 копия в повече от 350 юридически факултети и институции в цяла Европа.
“Synergy” представлява висококачествено издание, състоящо се от актуални теми, свързани както с ELSA, така и със законите. Списанието “Synergy” се фокусира върху различни въпроси, свързани с правата на човека, най-важните разработки на международно ниво, както и опита на членовете на ELSA, които посещават и организират събития. Статиите са написани от студенти, млади и опитни юристи, както и от представители на академичните среди.

НОВО ПАРТНЬОРСТВО

Имаме удоволствието да споделим, че днес – 27.10.2020, между ЕЛСА България и Фондация “Право и интернет” бе сключено партньорство.
Това е първата стъпка в нашата обща работа, насочена към сферата на правото, технологиите и свързаните с тях фундаментални човешки права.
Убедени сме, че това е началото на едно дългогодишно партньорство изпълнено с много успехи и реализирани проекти.

Copyright © 1989 - ELSA Bulgaria.All Rights Reserved